Υλικό για το Κεφάλαιο 4 - Προετοιμασία γεύματος
4.1. Τρόφιμα και ποτά με τροποποιημένη υφή.pdf
4.2. Εργαλεία για την τροποποίηση του πάχους των υγρών και της υφής των στερεών τροφών.pdf
4.3. Επίπεδα, περιγραφές και μέθοδοι μέτρησης σε προϊόντα για τη δυσφαγία.pdf
4.4. Τεχνικές και εξοπλισμός παρασκευής τροφίμων με τροποποιημένη υφή.pdf
4.5. Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων στη δυσφαγία.pdf
4.6. Γεύση και αισθητική παρουσίαση τροφίμων με τροποποιημένη υφή.pdf
Κεφάλαιο 4 - Προετοιμασία γεύματος.pdf