Μετάβαση στο κεντρικό περιεχόμενο
IDEC TrainingCentre elearning
  • Ελληνικά ‎(el)‎
    Čeština ‎(cs)‎ Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎ Español - Internacional ‎(es)‎ Français ‎(fr)‎ Italiano ‎(it)‎ Lietuvių ‎(lt)‎ magyar ‎(hu)‎ Polski ‎(pl)‎ Português - Portugal ‎(pt)‎ Română ‎(ro)‎ Slovenčina ‎(sk)‎ Türkçe ‎(tr)‎ Ελληνικά ‎(el)‎
  • Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιείτε πρόσβαση επισκέπτη (Σύνδεση)
  • MODULE 1
  • Γενικά
  • UNIT 1 - Dysphagia
  • Unit 2 - Care and nutrition
  • Unit 3 - Balanced dysphagia diet
  • Unit 4 - Food preparation
  • Congratulations you have completed the course!
  • Αρχική
  • Ημερολόγιο

MODULE 1: METHODOLOGY AND TOOLS DEVELOPMENT FOR ADULT EDUCATORS

  1. Αρχική
  2. Μαθήματα
  3. INDEED: Innovative tools for diets oriented to education and health improvement in dysphagia condition
  4. INDEED English course
  5. MODULE 1
  6. Unit 3 - Balanced dysphagia diet
  7. Material Unit 3 - Diet and nutritional treatment approach for dysphagia

Material Unit 3 - Diet and nutritional treatment approach for dysphagia

    • Lesson 3.1. Basics of nutrition on dysphagia condition (presentation)Lesson 3.1. Basics of nutrition on dysphagia condition (presentation)
    • Lesson 3.2. Balanced diet (presentation)Lesson 3.2. Balanced diet (presentation)
    • Unit 3 Diet and nutritional treatment (pdf)Unit 3 Diet and nutritional treatment (pdf)
◄ Quiz 3.2. Balanced diet
Unit 4 - Food preparation ►
Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιείτε πρόσβαση επισκέπτη (Σύνδεση)
MODULE 1
  • Ελληνικά ‎(el)‎
    • Čeština ‎(cs)‎
    • Deutsch ‎(de)‎
    • English ‎(en)‎
    • Español - Internacional ‎(es)‎
    • Français ‎(fr)‎
    • Italiano ‎(it)‎
    • Lietuvių ‎(lt)‎
    • magyar ‎(hu)‎
    • Polski ‎(pl)‎
    • Português - Portugal ‎(pt)‎
    • Română ‎(ro)‎
    • Slovenčina ‎(sk)‎
    • Türkçe ‎(tr)‎
    • Ελληνικά ‎(el)‎
Περίληψη διατήρησης δεδομένων
Λήψη εφαρμογής κινητού