Μέγεθος γραμματοσειράς
  • A-
  • A
  • A+
Χρώμα ιστοτόπου
  • R
  • A
  • A
  • A
IDEC TrainingCentre elearning
  • Čeština ‎(cs)‎ Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎ Español - Internacional ‎(es)‎ Français ‎(fr)‎ Italiano ‎(it)‎ Lietuvių ‎(lt)‎ magyar ‎(hu)‎ Polski ‎(pl)‎ Português - Portugal ‎(pt)‎ Română ‎(ro)‎ Slovenčina ‎(sk)‎ Türkçe ‎(tr)‎ Ελληνικά ‎(el)‎
  • Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιείτε πρόσβαση επισκέπτη (Σύνδεση)
Μετάβαση στο κεντρικό περιεχόμενο

MODULO 1: SVILUPPO DI METODOLOGIE E STRUMENTI PER EDUCATORI PER ADULTI

  1. Αρχική
  2. Μαθήματα
  3. INDEED: Innovative tools for diets oriented to education and health improvement in dysphagia condition
  4. INDEED corso nel italiano
  5. MODULE 1 IT
  6. Unità 2 - CURA E ALIMENTAZIONE
  7. Materiale Unità 2 - Cura e alimentazione

Materiale Unità 2 - Cura e alimentazione

    • Lesson 2.1. Nursing and feeding techniques and equipment (presentation)Lesson 2.1. Nursing and feeding techniques and equipment (presentation)
    • Lesson 2.2 Management of oropharigeal dysphagia. Physiotherapy, speech-language therapy (presentation)Lesson 2.2 Management of oropharigeal dysphagia. Physiotherapy, speech-language therapy (presentation)
    • Unit 2 Care and nutrition (pdf)Unit 2 Care and nutrition (pdf)
Προηγούμενη δραστηριότητα ◄ Quiz 2 - Cura e alimentazione
Επόμενη δραστηριότητα Unità 3 - Approccio dietetico e trattamento nutrizionale della disfagia ►
  • Αρχική
  • Ημερολόγιο
  • Τμήματα μαθήματος
    • Γενικά
    • Unità 1 - Disfagia
    • Unità 2 - CURA E ALIMENTAZIONE
    • Unità 3 - APPROCCIO AL TRATTAMENTO DIETETICO E NUTRIZIONALE DELLA DISFAGIA
    • Unità 4 - Preparazione degli alimenti
    • Congratulazioni per aver completato il corso!
Ρυθμίσεις αισθητικού θέματος

Μείνετε σε επαφή

Περίληψη διατήρησης δεδομένων
Λήψη εφαρμογής κινητού

Με περηφάνια κατασκευασμένο από

Moodle logo

Κατασκευασμένο από μέσω conecti.me